Relevant worden en blijven

Met wereldwijde kennis, ervaring en een specialistisch netwerk

Let’s face it. Er zijn duizenden bedrijven die het beter doen dan jij. Laat dat een voordeel voor je zijn! Via het wereldwijde netwerk van Samsung geven wij je namelijk toegang tot plug-and-play oplossingen waarmee meer dan 100.000 digitale bedrijven en start-ups het zo ver hebben geschopt. 

Innovatie door co-creatie

Onze wereldwijde partners en grote kennis van de markt zetten we in om te komen tot jouw innovatiestrategie. Hoe we dat doen?

Expert co-creation

Beginnen met jou en niet met technologie. Waar loop je tegenaan en wat zijn je uitdagingen? Met onze co-creatie methodieken creëren we vernieuwende ideeën, ontwerpen we baanbrekende concepten of digitale businessmodellen met groeikansen. We bundelen jouw expertise aan die van gebruikers en experts, in combinatie met out-of-the-box denken en kennisdelen, komen we tot nog betere oplossingen voor complexe vraagstukken. 

Connecties maken

Hier werken we de ideeën uit naar digitale concepten. Ons IoT platform gaat helpen met het leggen van fundament. Een schaalbaar en bewezen dataplatform waarop je alle nieuwe technologieën makkelijk kan laten aansluiten. Zoals je dat van ons mag verwachten. Een snelle ‘time to market’ is namelijk essentieel om concurrentie voor te blijven. We werken de ideeën uit naar digitale concepten en zorgen ervoor dat je meer aansluiting krijgt bij jouw klanten.

Solutions en partners

Nu wordt het tijd om keuzes te maken voor technologie. Dit doen we niet voor jou, maar samen met jou. Welke technologie sluit het beste aan? We combineren onze uitgebreide praktijkervaring, kennis van de markt en technologische expertise om te komen tot de beste oplossing. We geloven in een open ecosysteem en teamen met de grootste merken, partners en start-ups ter wereld. Zo alleen komen we tot slimme technologieen die helpen jouw uitdagende digitale ambities te realiseren.

Co-creatie Lab

In ons co-creatie lab helpen wij bedrijven mee te spelen in een digitale markt waarin de spelregels continu veranderen. In pressure cooker sessies dagen we klanten uit, creëren we samen ideeën om relevant te blijven, introduceren we slimme technologieën en helpen we met het zetten van uitdagende digitale ambities. Meer weten over ons Co-creatie Lab? Neem contact met ons op.

Insights

Leer hoe wij tot de beste oplossingen komen

Makro Nederland: pressure cooking in het Digital Co-creatie Lab

Runnersworld: focus op de klant in plaats van kanalen