Plantronics

Digitalisering opent de deur naar een optimale samenwerking en hoge productiviteit. Hoe beter jouw medewerkers kunnen samenwerken, des te groter de kans op zakelijk succes. Met onze Smarter Working methodiek zorgen wij dat medewerkers dankzij de juiste devices altijd en overal optimaal kunnen werken op de manier die zij willen. 


Challenge: Een optimale werkomgeving creëren


Hoe zorg je voor een effectieve, slimme en prettige werkomgeving voor je werknemers? Het ontwerp en beheer van werkplekken hebben vandaag de dag een groot effect op de productiviteit, creativiteit en betrokkenheid van degenen die er werken. Complexe audiovisuele systemen, storende geluiden en verouderde apparatuur kunnen leiden tot een lage medewerkerstevredenheid en meer personeelsverloop en heeft daardoor grote invloed op bedrijfsresultaten. Samen met Samsung Solutions keek Plantronics naar een innovatieve inrichting van haar kantoren in Hoofddorp en Londen om een optimale werkomgeving te bewerkstelligen. 


Solution: Smarter Working voor een efficiëntere werkwijze


Het inrichten van een ergonomische en efficiënte werkomgeving bij Plantronics is gerealiseerd door o.a. de inzet van curved monitoren. Deze 34” curved schermen zorgen voor extra comfort door hun ergonomische ontwerp en zijn een vervanging voor meerdere schermen op werkplekken. Daarnaast zijn meetingrooms voorzien van slimme en gebruiksvriendelijke collaboration tools met als uitgangspunt dat medewerkers altijd en overal - vanaf zowel hun laptop, tablet of zelfs hun eigen smartphone - kunnen presenteren en samenwerken. De inzet van deze slimme technologieën zorgt voor een prettige en goed beheerde werkomgeving.   

Dankzij deze innovatieve kantoorinrichting is het in 2017 geopende kantoor van Plantronics in Hoofddorp bestempeld als Nederlands beste werkplek én behoort zij tot de top 3 van beste werkplekken in Europa. Het Europese hoofdkantoor in Londen zal met haar onlangs getransformeerde kantoorinrichting ook snel in dit rijtje passen.

In de toekomst zullen de kantoren van Plantronics in Madrid, Parijs en Keulen ook worden voorzien van Samsung Solutions. 

Ja, ik wil ook een oplossing op maat

Delen

Over Plantronics


Plantronics is een pionier en wereldleider in de audio- en communicatie industrie. Al 55 jaar ontwikkelen zij verschillende types headsets en intelligente communicatie-oplossingen. Zo creëren ze afleidingsvrije omgevingen voor open kantoren met bijvoorbeeld noise-cancelling hoofdtelefoons, ontwikkelen ze Bluetooth-headseats en diverse speakerphones. 

Vergelijkbare cases