HMSHost International

Internationale organisaties werken tegenwoordig samen in virtuele teams, vaak verspreid over de hele wereld. Veel van deze organisaties gebruiken verschillende collaboration tools met een diversiteit aan devices. Chaos? Niet voor ons. 


Challenge: Vergaderingen van de toekomst


Qua arbeidsuren, reiskosten en energie-uitstoot vond HMSHost International dat de internationale communicatie een stuk efficiënter kon. In video collaboration lag de sleutel. Maar hoe zorg je dat zoveel mogelijk medewerkers gebruik gaan maken van deze nieuwe manier van vergaderen?


Solution: Platform-onafhankelijk samenwerken


Vijf vergaderruimtes werden ingericht met top-notch audiovisuele apparatuur. Natuurlijk door Samsung Solutions. Samen met VisionsConnected bedachten we een tool die alle platformen en devices aan elkaar verbinden. Skype for business komt samen met Cisco en Polycom systemen. Zo kwamen tot een totaaloplossing waarin de nieuwste technologie op de beste manier wordt toegepast. Een nieuwe management module maakte bovendien vergaderruimtes inzichtelijk en beter inzetbaar door een vergader-reserveringsysteem.

Ja, ik wil ook een oplossing op maat

Delen

Over HMSHost International


HMSHost International is als onderdeel van Autogrill SpA een van ‘s werelds meest toonaangevende vernieuwers op het gebied van luchthavenwinkels en –catering. HMSHost is actief op meer dan 100 luchthavens wereldwijd.

Vergelijkbare cases

Header

Just Brands

Header

Plantronics