Cabture

Een klantervaring kan de branche maken of breken. Een uitdaging om de customer experience tijdens de taxirit naar het hoogst mogelijke niveau te tillen ging Samsung Solutions niet uit de weg. 


Challenge: Meer beleving halen uit de taxirit


Wat zijn mogelijke routes naar je bestemming? Heeft je vlucht vertraging? Welk nabijgelegen restaurant heeft de beste reviews? Als passagier in een taxi heb je de behoefte én de tijd om uiteenlopende informatie op te zoeken. Cabture wilde met technologie reizigers de mogelijkheid bieden hun taxi-ervaring te verbeteren.


Solution: Personalisatie, activatie en interactie


Samsung Solutions kwam samen met Cabture tot een intelligente in-your-face oplossing. Letterlijk. Door interactieve Samsung GALAXY Tab 4 10.1 touchscreens te monteren in de hoofdsteunen van autostoelen, kunnen passagiers onderweg de benodigde informatie opzoeken. Inclusief Samsung KNOX Customization, voor een stabiele en veilige omgeving. Het platform zorgt verzamelen en redigeren van datastromen. Door de inzet van tracking, betalingssystemen, programmatic buying en de mogelijkheid om de chauffeur te beoordelen kwamen we samen tot een kleine revolutie in de alledaagse taxibeleving. 

Ja, ik wil ook een oplossing op maat

Delen

Over Cabture


Cabture is een start-up die taxireclamecampagnes verzorgt, van selectie tot perfecte uitvoering en controle. 

Vergelijkbare cases

Header

Just Brands

Header

Plantronics