Wereldprimeur met Coca-Cola voor Albert Heijn

In de eerste helft van mei start in Albert Heijn Hoofddorp Genderenplein de pilot met het eerste professionele touchscherm ter wereld dat volledig draait op Tizen OS. Dit unieke project is ontwikkeld door Samsung Solutions in opdracht van Coca-Cola European Partners voor Albert Heijn.

 

De Bonus-gevoeligen onder ons kennen het probleem: je bent lekker bezig om je winkelwagen te vullen, maar beseft pas bij de uitgang dat je ook nog thuis moet zien te komen met al die zware boodschappen. Samsung Solutions deed samen met Coca-Cola European Partners onderzoek naar de Supermarkt van de Toekomst en volgde dit op met een native Tizen app. 


Via dit interactieve touchscreen doe je zelf jouw zware boodschappen en laat je deze thuisbezorgen. Het scherm zelf draait op een simkaart en gedraagt zich als een mobiele telefoon. Doordat we een native app hebben ontwikkeld specifiek voor Tizen, is de tussenkomst van een internetverbinding overbodig. Geen externe players of pc’s, internetkabels of onstabiele wifi: een enkel scherm is genoeg. Op deze manier brengen we de online beleving van de Albert Heijn Bezorgservice in de winkel zelf.

 

Benieuwd naar de pilot van deze optimale supermarktbelevenis? Vanaf week 19 kun je jouw boodschappen zelf bestellen via onze native app op de locatie van Albert Heijn Genderenplein in Hoofddorp.

Ja, ik wil ook een oplossing op maat

Delen