Samsung en Albert Heijn gaan samenwerken op de Connected fridge

Welke groentes heb ik nog thuis liggen? En is er nog kaas? Het zal vast niet voor het eerst zijn dat je met teveel of te weinig boodschappen thuiskomt. Een nieuwe samenwerking tussen Samsung en Albert Heijn maakt een eind aan dat probleem.

Connected Thinking met Samsung en Albert Heijn


Samsung introduceert namelijk nieuwe koelkasten die voorzien zijn van camera’s en beeldschermen. Dat werkt twee kanten op. Allereerst kun je vanaf je luie bank zien wat er allemaal nog in je koelkast ligt zonder de deuren te hoeven openen. Via de Appie app kun je vervolgens bestellen wat je nog mist. Maar ook als je voor de schappen staat in de Albert Heijn, kun je via de app kijken wat je thuis allemaal nog hebt liggen! 

Connected Thinking in optima forma. De samenwerking tussen Samsung en Albert Heijn brengt de retailer dichter bij de consument, zodat deze zijn service nog beter kan afstemmen. Samsung gebruikt Tizen OS en het SmartThings platform om beide werelden dichter bij elkaar te brengen.   

Kunstmatige intelligentie voor jouw boodschappen


Op dit moment werkt Samsung samen met Whisk, specialist in kunstmatige intelligentie, aan het intelligent maken van je boodschappenlijstje. Zo krijg je niet alleen informatie over je koelkast, maar zal je ook geholpen worden in het samenstellen van boodschappen. Voor gerechten kunnen boodschappenlijsten automatisch samengesteld worden, wanneer je op dieet bent kan de intelligentie alleen producten selecteren met een laag vet percentage. Dat brengt niet alleen gemak, maar helpt je ook jouw doelstellingen realiseren.

Ben jij klaar voor een revolutie in de wereld van de boodschappen? Neem contact met ons op als je wilt weten wat slimme platformen nog meer voor je business kunnen betekenen.

Ja, ik wil ook een oplossing op maat

Delen