Klantcase: HMSHost

HMSHost International zet videoconferencing in voor meer efficiency en minder CO2-uitstoot

HMSHost International heeft de vergaderruimtes van zijn nieuwe kantoorpand ingericht met een videoconferencing-oplossing van VisionsConnected en Samsung.

HMSHost International

Videoconferencing voor meer efficiency en minder CO2-uitstoot

Schiphol – HMSHost International, onderdeel van het wereldwijd opererende Autogrill SpA, heeft de vergaderruimtes van zijn nieuwe kantoorpand ingericht met een videoconferencing-oplossing van VisionsConnected en Samsung. Samsung Electronics Benelux heeft sinds 1 januari van dit jaar de samenwerking met VisionsConnected, leverancier van oplossingen voor videoconferencing, geïntensiveerd.

HMSHost, eigenaar van food & beverages-zaken op Amsterdam Airport Schiphol, heeft voor Samsung Business Center Noordwest-Nederland en VisionsConnected gekozen vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en het gebruiksgemak van hun totaaloplossing. HMSHost wil dat zoveel mogelijk medewerkers gebruikmaken van videovergadering, onder andere om bij te dragen aan het verminderen van CO2-uitstoot.

Achter veel formules voor eten en drinken op vliegvelden, treinstations en langs autosnelwegen zit één multinational: HMSHost International. Het bedrijf is een honderd procent dochter van Autogrill, de grootste dienstverlener op het gebied van horecalocaties voor gasten die onderweg zijn. HMSHost is ook op Schiphol actief, waar het ruim 70 horecazaken runt. Om efficiënter en effectiever te kunnen werken besloot het bedrijf de verschillende kantooractiviteiten op Schiphol onder te brengen in één nieuw pand.

Vijf vergaderruimtes ingericht

HMSHost International heeft in zijn nieuwe kantoor vijf vergaderruimtes ingericht met kwalitatief hoogwaardige audiovisuele apparatuur. Die is geleverd en geïnstalleerd door Samsung Business Center Noordwest-Nederland. Philip Boas, Directeur bij Samsung Business Center: “HMSHost wilde, naast state-of-the-art audio- en videoapparatuur, ook de beste oplossing voor het video-vergaderen zelf. Die wordt geleverd door onze partner VisionsConnected. Op die manier profiteren de medewerkers van HMSHost van the best of both worlds.”

 

“Bij ons staan mensen, middelen, mogelijkheden en MVO centraal. Op deze punten hebben Samsung en VisionsConnected elkaar gevonden. Dat heeft geresulteerd in een totaaloplossing voor videovergadering. Vanwege het internationale karakter van onze branche, zochten we naar hoogwaardige videoconferencing-oplossingen. Met de toepassingen die we nu in huis hebben, maken we optimaal gebruik van de nieuwste technologie, wat ons werk vergemakkelijkt.” — Dennis Hoogreef, Senior Director IT & Facilities van HMSHost

Over HMSHost International

HMSHost, onderdeel van de Autogrill Group, is een van ‘s werelds meest toonaangevende vernieuwers op het gebied van luchthavenwinkels en -catering. HMSHost is actief op meer dan 100 luchthavens wereldwijd, waaronder 18 Europese, en de 20 drukste luchthavens van Noord-Amerika.

HMSHost International exploiteert restaurants op meer dan 40 luchthavens in Europa, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, waaronder Abu Dhabi, Amsterdam, Delhi, Dubai, Dublin, Ho Chi Minhstad, Istanboel, Kopenhagen, Londen Heathrow, Sint-Petersburg en Stockholm.

Wilt u ook een Samsung oplossing voor uw bedrijf?

Uw vraag of bericht

Spam controle. Vink aub "ik ben geen robot" aan.