Printer Oplossingen

De grenzen tussen de verschillende digitale apparaten en die tussen digitale en analoge, vervagen zich meer dan ooit in de richting van IT convergentie. Deze mobiele trends worden geïnitieerd door de behoefte aan slimme en handige kantoor omgevingen. Vandaag de dag is een slimme mobiele multifunctional en printomgeving steeds de norm in tal van branches, zelfs in relatief conservatieve branches als financiën, gezondheidszorg en onderwijs. Samsung staat in de voorhoede van deze trends met behulp van zijn mobiele leiderschap en ondersteund deze met een scala aan geavanceerde partner-oplossingen. Samsung is klaar om mobiel met afdrukken te fuseren en bedrijven te helpen met het creëren van slimme mobiele kantoren.

Samsung Printing Solutions is de marktleider als het gaat om mobiele integratie met uw multifunctional en printerpark. Met een volledig mobiel print ecosysteem, omarmt Samsung de grote trends van vandaag. Binnen een zakelijke omgeving is mobiliteit onvermijdelijk en cloud-gebaseerde mobiliteit biedt een omgeving met enorme groei kansen. Zo brengen de nieuwe Android multifunctionals onder andere smartphones, personal pc’s en printers bij elkaar. Daarnaast bieden zij veilige mobiele verbindingen via Near Field Communications (NFC) en meer flexibele en innovatieve workflows dan ooit. Wij gaan slimme kantoren nog slimmer maken en verhogen de productiviteit van uw medewerkers zonder grenzen.

Samsung print oplossingen
Integratie met mobiel werken Managed device, document en print services.Unieke authenticatie met mobiel voor beveiliging print en data. Makkelijk te gebruiken voor medewerkers door Android interface. Daarnaast makkelijk te managen voor IT afdeling Integratie met partner oplossingen.


DIRECT CONTACT OPNEMEN

Uw vraag of bericht

Spam controle. Vink aub "ik ben geen robot" aan.