Samsung Highlights ISE 2017

ISE2017

Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om even terug te komen op enkele sleutelproducten en oplossingen die we dit jaar op ISE hebben getoond.

Bij het bezoek aan de Samsung-stand (of beter, hal) kon je niet om de nieuwe blikvanger heen: een reusachtig UHD LED signage scherm.  Met deze technologie mikt Samsung vooral op de corporate markt, aangezien het de perfecte vervanging is van de verouderde projectoren. Met LED-pixels die slechts enkele millimeters groot zijn kan je nu de resolutie en kwaliteit bieden die professionals binnenskamers nodig hebben. Vertoon je hier een presentatie op, dan maak je indruk!

Oplossingen, geen producten

Waar ISE vroeger vooral een kans was om je laatste producten te showcasen, ligt nu sterk de focus op oplossingen. De Samsung-stand liet vooral betekenisvolle combinaties zien van hard- én software voor een groot aantal markten: van complete omnichannel -systemen voor retail tot een heuse Internet of Things vergaderruimte. Het geheel past in Samsung ’ s ambitie om door nauwe samenwerking échte businessgroei te bewerkstelligen.