Samsung: uw IoT-specialist

Samsung werkt samen met de industrie en overheid aan IoT. ‘The Internet of Things’ maakt het leven van mensen makkelijker en leuker. Ook in bedrijfsomgevingen maakt het al het verschil in productiviteit en tevredenheid. Vrijwel alle organisaties hebben het IoT, samen met het onderzoeken van innovatieve technologieën, bovenaan hun lijst staan, maar daar blijft het vaak ook bij. Want het aanbod is reusachtig en elke dag komen er nieuwe oplossingen bij.

Welke zijn relevant voor uw organisatie? Samsung Business Center geeft u hierop maatgericht antwoord,met doeltreffende IoT-technologie, waarnaar u geen omkijken heeft. Profiteer van echte Samsung-expertise, maar binnen de persoonlijke service van Samsung Business Center Noordwest-Nederland. Wij zijn uw aansluiting op het IoT. Neem nu contact met ons op.

IoT volgens Samsung

IoT draait natuurlijk ook om mobiliteit en flexibiliteit. U en uw medewerkers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk werken. Dit vergroot de productiviteit en tevredenheid. Maar het vereist ook professionele oplossingen, zoals de integratie van mobiele apparatuur, printers, netwerken, cloud-oplossingen, Smart Signage, Narrowcasting en andere zaken. Wat uw organisatie op deze gebieden ook nodig heeft, Samsung Business Center Noordwest-Nederland realiseert het voor u.

Wat betekent IoT voor uw IT?

Samsung Business Center adviseert en begeleidt op het gebied van flexibele werkplekken, daarbij rekening houdend met uw IT. Daarom zijn onze oplossingen tevens toegankelijk en flexibel voor de mensen die deze moeten onderhouden.

IoT-advies van Samsung

Wilt u meer weten over het IoT en wat het voor uw organisatie zal betekenen? Laat u vrijblijvend informeren door Samsung. Wij lichten u graag verder in.

samsung internet of things

Samsung Internet of Things (I-o-T)

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Uw vraag of bericht

Spam controle. Vink aub "ik ben geen robot" aan.